Mesut Ilgın: Üzücü haberden dolayı galibiyete sevinemiyorum

Beşiktaş Aygaz’ı kendi evinde 110 maç sonra deviren Beykoz Belediyespor galibiyete rağmen üzücü haberden dolayı sevinemedi.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Aygaz, Erkekler Süper Ligi’nde iç sahadaki 110 maçlık namağlup serisini Beykoz Belediyespor’a yenilerek kaybetti.

İyi mücadele eden ve skoru önde götüren Beykoz Belediyespor, Beşiktaş Aygaz’ı mağlup ederken, Süper Kupa mağlubiyetinin rövanşını ligde almış oldu.

Beykoz’dan Beşiktaş Aygaz’a evinde darbe

Beykoz Belediyespor’da başantrenör Mesut Ilgın yapmış olduğu açıklamada, “Önce kazada hayatını kaybeden iki kardeşimizden dolayı acımız çok büyük. Gerçekten galibiyetin sevincini yaşayamıyorum. Çok üzüntülüyüz” dedi.

Beşiktaş Aygaz maçı ile ilgili olarak Mesut Ilgın, “Onlar için de bizim için de telafi maçıydı. İki takım da geçen haftadan mağlup ayrıldı. O yüzden iki taraf da maçı çok istedi ama biz daha çok istedik. Sıralamada geriye düşme tehlikemizden dolayı canla başla mücadele ettik ve galip ayrıldık. Takım arkadaşlarımızı tebrik ederim emeklerine sağlık” dedi.

Bakmadan Geçme