Mesut Ilgın’dan Süper Kupa değerlendirmesi

Erkekler Süper Kupa Finalinde Beşiktaş Aygaz’a 29-27 kaybeden Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nde Mesut Ilgın değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Dün oynanan karşılaşmada Süper Kupayı ilk kez kazanma şansını az bir skorla kaybeden Beykoz Belediyesi SK’da Baş antrenör Mesut Ilgın, her iki takım oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

Ilgın devam eden açıklamalarında, “Tabi ki bizim için  çok zor maç olacağını biliyorduk. Nitekim öylede oldu. Beşiktaş gibi tecrübeli  bir takıma karşı yapılacak basit hataların telafisinin çok zor olacağını soyunma odasında konuşmuştuk. Maalesef çok fazla basit hata yaptık” dedi.

“BEYKOZ’U BİR HENTBOL İLÇESİ HALİNE GETİRMEK”

Mesut Ilgın devam eden açıklamalarında, “Altı yıllık geçmişinde, iki kez süper kupa finali oynamak zaten bizim gibi genç bir kulüp için büyük başarı. Daha yolun başındayız. Tüm uğraşımız Beykoz Belediyesini  kalıcı bir kulüp, Beykoz’u da bir hentbol ilçesi haline getirebilmek. Bu yolda da tam bir spor insanı olan Belediye Başkanımız Sayın Murat Aydın ve gece gündüz bizimle birlikte olan kulüp başkanımız Sayın Salim Öztürk sayesinde epey yol kat etmiş durumdayız. Ayrıca bu  hedeflere ulaşmamıza süper kupa da müthiş bir katkı sağlayacaktı. Hem kaybettiğimize hem de bu fırsatı kaçırdığımıza  çok üzülüyorum. Kupalar da final oynamak başarı ama her zaman kupayı kazananlar hatırlanıyor. Geçen sene Türkiye Kupasında final oynayan Selka Spor kimin hafızasında. Ama Selka Spor kupayı kazansaydı hem aklımız da, hem de belki hala liglerimizin değerli bir kulübü olarak mücadele ediyor olacaktı. Bir kupa geride kaldı.Önümüzde iki kupa var.Bütün çalışmalarımız o kupalar için olacak” dedi.

Mesut Ilgın son olarak,  “Önümüzdeki hafta başlayacak olan ligimizde mücadele edecek olan tüm sporcularımızın sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Hakem ve gözlemcilerimize başarılar diliyor tüm salonlarda ki hentbol çalışanlarımıza  kolay gelsin diyorum” dedi.

Bakmadan Geçme