Metehan Babaş: 'Başarılı olacağız'

Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş, Kastamonu Belediyesi GSK'nın yarı finallere kalmaya hak kazandığı maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT/HENTBOLHABER.NET – Mutluluğu gözlerinden okunan Babaş; “Takımımızı tebrik ediyoruz. Yarı finallerdeyiz. Avrupa’da ilk 4’e kalma başarısını gösterdik. İnşallah bu ekibimizle bu mücadeleci ruhla final oynamayı hedefliyoruz. Finalde de burada bu coşkuyu Kastamonu halkı ve taraftarımızla, yönetimiz ile beraber yaşamak istiyoruz. Kastamonu halkına bu duyguyu yaşatmak istiyoruz. Emin adımlarla ilerlediğimiz yolda inşallah başarılı olacağız” ifadelerini kullandı. Finale kalmak istediklerini belirten Babaş, finalde Cumhurbaşkanı’nı, Başbakan’ı ve Bakanlar’ı Kastamonu’ya davet edeceklerini söyledi. Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a ve destek veren herkese teşekkür eden Babaş, final müsabakası için koydukları hedefi de açıkladı.

Babaş; “Ben, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah burada bir final oynayıp Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı, Bakanlarımızı final için Kastamonu’ya getirmek bizim hedefimiz. Onların buraya gelmesi bizi daha çok ulusala taşıyacaktır. Onun için de bu başarıyı inşallah yakalayacağız’’ dedi.




Bakmadan Geçme