Metehan Babaş: “Tüm gücümüzü ortaya koyacağız”

Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş, Avrupa Kupası’ndaki mücadeleleri değerlendirdi. Challenge Kupası’nda daha önce Türk takımlarının şampiyonluğa ulaşamamış olduğunu hatırlatan Babaş, bir ilki başarmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız ifadelerini kullandı.

YILMAZ ACAR DAVUT/ HENTBOLHABER.NET – Babaş, “Takımımız her geçen gün üstüne koyarak devam ediyor. Bunu Yenimahalle Belediyesi galibiyeti ve Zağnos beraberliği ile sonuçlanan iki önemli maçta da gördük. Avrupa maçlarımızı 8-9 Ocak’ta iki maçı da kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçlar hem Kastamonu’daki sporun kazandığı ivmenin daha yukarı çıkması hem de şehrimizin tanıtımı açısından çok önemli. Bu maçlar bizim tanıtımımıza büyük katkı sağlayacak. Kastamonu’da oynanabilmesi için Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş’ın Polonya temsilcisini ilimize davet etmesi çok önemli bir faktördü. Sayın Belediye Başkanımızın desteğiyle Kastamonu sporda daha da fazla ivme kazanacaktır” dedi.

“İyi bir ekibiz”
Değerlendirmesinin son kısmında rakip takımı da analiz eden Babaş, “Rakibimiz hentbolda söz sahibi Polonya takımı ve kupanın en güçlü ekiplerinden bir tanesi. Fakat bizde iyi bir ekibe sahibiz. Kastamonulu sporsever hemşerilerimizin desteği ve iyi oyunla turu geçip hedefimiz olan kupaya bir adım daha yaklaşmak, Türkiye’de hiç kazanılmamış bu kupayı ülkemize getirerek bir ilki başarmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme