Metin Parlak “Amacımız hentbolu sevdirmek”

Erkekler 2. Lig A Grubu maçı 15.00’da Karşıyaka Belediyesi SK ile İstanbul Üniversitesi SK arasında Serdar Yereli Spor Salonunda oynandı.

MERT YÜCEL / HENTBOLHABER.NET – Karşılıklı gollerle başlayan mücadeleyi Karşıyaka Belediyesi SK önde götürürken, ilk devrenin sonlarına doğru oyunda dengeyi sağlayan İstanbul Üni. SK devrenin 12-12 eşitlikle sonuçlanmasını sağladı.

2. devrede savunmasını sertleştiren ve daha dikkatli hücum yapan Karşıyaka Belediyesi SK’nın, bu oyununa karşılık vereyemen İstanbul Üniversitesi 40. dakikada 5 farkla geriye düştü. Art arda hızlı hücumlar yakalayan Karşıyaka Belediyesi 47. dakikada farkı 10’a çıkarmasını bildi. Bitime 10 dakika kalan maçta savunmasında farklı yöntemleri deneyen İstanbul Üniversitesi etkili olaması ve sahadan 31-24 yenik ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karşıyaka Bld. SK. antrenörü Metin PARLAK: ”Yeni bir kulübüz, alt yapıdan genç oyuncularımızı ve tecrübeli oyuncularımızla harmanladık.Güzel bir takım olduk, amacımız hentbolu sevdirmek” dedi.




Bakmadan Geçme