Metropol’den Önemli Galibiyet

Hentbol Erkekler 1.Liginde Ankara Metropol Spor Kulübü , Anadolu Üniversitesi’ni deplasmanda tek farkla yenmeyi başardı.

Anadolu Üniversitesi Besyo Spor Salonu’nda oynanan müsabaka zorlu ve heyecanlı geçti. Müsabaka 31 –  30 skor ile tamamlanır iken , gülen taraf tek fark ile deplasman ekibi Ankara Metropol Spor Kulübü oldu.

Kulüp Menajeri Kübra Çetinkaya düşüncelerinişöyle aktardı , " Takımımız Anadolu Üniversitesi müsabakasında önemlibir galibiyete imza attı. Bu zorlu deplasmandan 2 puanla evine dönenekibimizin oyuncularını  ve takım Antrenörümüz Sayın Korer Koral’ı canıgönülden tebrik eder, nice galibiyet ve başarılar dilerim. " dedi.

HaberMetropol Spor Kulübü Başkanı Osman Ateş , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada : "Ligin iddialı ekiplerinden Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni mağlupettiğimiz için mutluyuz. Müsabakanın başından sonuna kadar mücadeleyibırakmayan sporcularımı ve teknik ekibimi kutluyorum. Metropol SporKulübü olarak başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum. " dedi.

Bakmadan Geçme