Milli Takım Kampına Katılan Sporcu İşten Çıkarıldı

İşitme Engelli Milli Takımımız kadrosuna davet edilen Tugay Gündoğdu, Özel Sektörde çalıştığından işten çıkarıldı.

Samsun’da organize edilen 1.İşitme Engelliler  Hentbol Dünya Şampiyonasında ikinci olan Türk Milli Takım kadrosunda yer alan Tugay Gündoğdu, Çorlu’da fabrikası bulunan dünyaca ünlü bir firma tarafından işten çıkarıldı.

İşitme Engelli sporcularımıza bu başarılarının karşılığının verilmesini dilediğini belirten Koral,  "Devletin bu çocuklara sahip çıkacağına inanıyorum." dedi. Oyuncularından Tugay Gündoğdu’nun milli takım kampına geldiği için Çorlu’da fabrikası bulunan dünyaca ünlü bir firma tarafından işten çıkarıldığını belirten Koral, yetkililere bu konuya eğilmeleri için çağrıda bulundu.

Geçen Şubat ayından Hentbolhaber.Net’in gündeme getirdiği olayda da Şevket Kalyoncu, İşitme Engelli Milli Takıma seçilmiş ancak çalışmakta olduğu şirketten izin alamadıpı için kampa katılamamıştı. Konu ile ilgili olarak İşitme Engelliler Milli Takım Oyuncusu Şevket Kalyoncu, Gençlik ve SporBakanı Akif Çağatay Kılıç’a, twitter hesabından yardım çağrısındabulunmuştu.

http://www.hentbolhaber.net/haber/yerel/hentbolcunun-yardim-cagrisi-yerine-ulasacak-mi/2125.html

Tugay Gündoğdu’nun Milli Takım nedeniyle, işsiz kalmasından dolayı yetkililerin gerekli girişimleri yapacağını umut ediyoruz.

Bakmadan Geçme