Milli Takımımız , Panelde Öğrencilerle Buluştu

A Milli Bayan Hentbol Takımımız, Etimesgut İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından Süleymaniye Koleji’nde düzenlenen “Spor Kültürünün Gelişimi” konulu panele katıldı.

Özel Süleymaniye Eğitim KurumlarınınBağlıca’daki okulunda düzenlenen panele Etimesgut İlçe Milli EğitimMüdürü Tugay Gözüm, Süleymaniye Koleji Müdürü Musa Öz, A Milli BayanHentbol Takımımız teknik heyeti ve oyuncuları, öğrenciler, öğretmenlerve basın mensupları katıldı.

Milli Takımımızı okula gelişinde Süleymaniye Koleji mehter takımıkarşıladı. Okul hakkında bilgiler alan  teknik heyet ve oyuncularımızkürsüye tek tek davet edildi. İlk olarak söz alan A Milli Bayan HentbolTakımı Teknik Direktörümüz Hikmet Vurgun, panel için emeği geçen herkeseteşekkür ederken, organizasyona katıldıkları için mutlu veheyecanlı olduklarını söyledi. Vurgun, 2014 Avrupa Şampiyonasında İtalyaile 2 maç oynayacakları belirterek, katılımcıları Cumartesi günüAnkara’da oynanacak Milli maça davet etti.

Bir eğitimci olarak, hem okulun hem de sporun önemine değinen Vurgun,öğrencilere derslerinde başarılı olmaları aynı zamanda spora da önemvermeleri konusunda nasihatta bulundu. 

Haber

Daha sonra söz alan Milli Takım kaptanlarımızdan Yeliz Özel ise, kendidönemlerinde okul şartlarının bu kadar iyi olmadığını belirterek,öğrencilere okullarının kıymetini bilmelerini ve hem derslerindebaşarılı olarak hem de iyi sporcu olabileceklerini belirtti. 

Milli Takımımızın diğer kaptanın Yeliz Yılmaz ise, disiplinli ve çokçalışarak bu noktalara geldiklerini söylerken, hentbola başladıklarıdönemlerdeki imkanların çok kısıtlı olduğunu ama spor yapmaktanvazgeçmeyerek bunu karşılığını aldığını belirtti.

Panel öğrencilerin Milli Sporcularımıza sorularıyla devam ederken, Teknik Direktörümüz Hikmet Vurgun‘un sorularına doğru cevap veren 2minik öğrenciye Milli Takım forması hediye edildi.

Panelin sonunda söz alan Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm,öğrencilere Milli Takım sporcularımızı örnek göstererek, dersleriniaksatmayarak başarılı birer sporcu olabileceklerini söyledi.

Panel minik öğrencilerin Milli Takımımız ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. 

 Haber

Bakmadan Geçme