Milli Takımlarda 2017’ye yeni bir başlangıç

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu resmi siteden yapmış olduğu açıklama ile Hentbol Milli Takımlarında görev değişikliğine gidildiğini açıkladı.

HENTBOLHABER.NET – Yapılan resmi açıklamada A Milli Kadın Takımı’nın başantrenörlüğüne Serdar Eler, A Milli Erkek Takımı’nın başantrenörlüğüne de İlker Şentürk’ü getirdi. 

Serdar Eler şuan Yenimahalle Belediyesi SK başantrenörü olarak görev yaparken, İlker Şentürk Beşiktaş Mogaz’ın yardımcı antrenörlüğünü üstleniyordu.

Kadınlarda eski milli takım başantrenörü olarak görev yapmakta olan Hikmet Vurgun teknik kurul başkanlığına getirilirken, erkeklerde ise Adnan Öztürk Milli Takımlar Genel Koordinatörlük görevini üstlendi.

Erkek A Milli Takımda İlker Şentürk’ün yardımcılıklarını Okan Halay ve Serdar Karaçam, kadınlarda ise Serdar Eler’in yardımcılıklarını Celal Gençoğlu ve Şenay Kabadayı yapacak.

ALTAPI MİLLİ TAKIMLARDA DA İSİMLER DEĞİŞTİ

Ayrıca erkek ve kadın genç milli takımlarında da görev değişikliğine gidildi. 

Erkeklerde Murat Mızrakçı başantrenörlük görevini üstlenirken, yardımcılıklarına ise Nesih Çakar, Hüseyin Dilsiz ve Ragıp Demirman getirildi.

Kadınlarda ise Kemal Durak başantrenör olarak görevlendirildi. Tolga Köybulan, Arzu Gerçek ve Deniz Gaşgil ise Durak’ın yardımcı antrenörleri olarak görev yapacaklar.




Bakmadan Geçme