Minik Eller Hentbol Şenliği Denizli’de

Denizli’de hentbol sporuna küçük yaşlarda başlamayı, çocuklarda spor kültürünü oluşturmayı ve sporu sevdirmeyi amaçlayan Minik Eller Hentbol Şenliği başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşenproje, Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapılan açılış seremonisi ilebaşladı. Açılışa Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile sporseverlerkatıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, son zamanlarda Denizli’debirçok spor etkinliğinin yapılmasından mutlu olduklarını belirterek,"Denizli Belediyesi’nin bizlere kazandırdığı bu güzel salonda, geçenhafta Tekvando Türkiye Şampiyonası gerçekleşti. Bugün ise Minik EllerHentbol Şöleni ile çok güzel bir organizasyon hazırlanmış. Emeği geçenherkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da bu projeninTürkiye’de ve Denizli’de bir ilk olduğunu belirterek, "Burada 250 miniksporcu mücadele edecek. Ülkemizin gelecekteki pırlantası siz gençleri,okulların kapanmasına az bir süre kala hentbol branşında böyle güzel birorganizasyonda görmek mutluluk verici. Sizler burada spor yapıp rekabetiçinde paylaşmayı öğrenecek, dostluklarınızı pekiştireceksiniz. Bugünsizin minik elleriniz, belki yarın ülkemizin spor geleceğinde çok önemliyerlerde olacak. Ayrıca ilimizdeki spor faaliyetlerine önem verenbelediyeye teşekkür ederim" dedi.

Hentbol Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Göksel Erdoğan tarafındanİbanoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verildi. 2002, 2003 ve2004 doğumlu sporcuların katıldığı grup usulü yapılan yarışmalar,konuşmaların ardından ilk gün maçları ile başladı.

Hasan Güngör Spor Salonunda 13 Haziran’a kadar yapılacak maçlara 20 erkek, 15 kız takımından toplam 250 sporcu katılıyor.

Bakmadan Geçme