Mızrakçı :’Göztepe Taraftarı Bir Başka’

Hentbol Erkekler Süper Liginde iddaalı bir şekilde yoluna devam eden Ankara İl Özel İdarespor kulübü, Türkiye Kupasında İzmir deplasmanında.

Göztepe ile Hentbol Erkekler Türkiye Kupasında yarın(04 Aralık)  karşılaşacak olan Ankara temsilcisi galibiyet hesapları yapıyor.

Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü Antrenörü Murat MIZRAKÇI yapmış olduğu açıklamada :" Göztepe taraftarı ile muhteşem bir ekip. Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biriyle oynayacağımız kupa maçını çok ciddiye alıyoruz.Özellikle tutkulu bir seyirci topluluğu olduğunu biliyorum. Bir çokbüyük hentbol takımının sahip olamadığı bir güce sahip olan rakibimizesaygı duyarak sahaya çıkacağız. Açıkçası Göztepe Taraftarı ile birlikte Süper Ligde olması gereken bir ekip.

Kağıt üzerinde favori olsakta, maçların sahada oynanarak kazanabileceğinidüşünüyorum. Bu yüzden hem yaptığımız işe, hemde rakiplere saygıçerçevesinde maçlara hazırlanıyoruz. Yarın Türkiye kupasındaçeyrek finale kalmak için önemli bir altmış dakikanın bizi beklediğinibiliyoruz. Güzel bir maç olmasını diliyorum Göztepe takımınıda başarılardiliyorum."dedi

 

Bakmadan Geçme