Mızrakçı :’İkinci Devre Çok Daha Farklı Olacak’

Hentbol Erkekler Süpr Lig Temsilcisi Ankara İl Özel İdare Spor’da Antrenör Murat MIZRAKÇI, haftayı değerlendirdi.

Mızrakçı , yapmış olduğu açıklamalarda ; " Hedeflediğimizyerde bitirdiğimiz ligin ilk devresinde daha fazla puan toplayabilirdikdiye düşünüyorum. Yeni bir oluşum içinde olan takımımız ilk devreyitakım olma yolunda önemli bir yol alarak geçirdi. Kaza diyebileceğimizpuan kayıpları yaşadık. Devre arasında çok iyi çalışan takımımız ikincidevre hem kaybettiği puanları telafi etmeyi, hemde bunu yaparkendışarıdan bizi takip eden sevgili dostlarıda tatmin etmeyihedeflemektedir. Ligin birince devresinde takımımızın bir çok hayranıolduğunu gördük. Bizim maçların sonuçlarını merakla bekleyen ve takımınkadro yapısı hakkında güzel yorumlar yapan tüm taraftarlarımıza onlarıdamemnun edecek oyunlar sergilemek istiyoruz. Ben ve oyuncularım bukonuda oldukça kararlıyız.

 Busezon sonunda en baştan hedeflediğimiz Avrupa Kupalarına katılmahedefimize ulaşacağımıza inancımızı yitirmediğimiz ikinci devreyedegüzel bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Trabzonspor’u kendisahamızda 32-27 lik bir skorla geçtik. Bulunduğu yer itibarıyla zorgünler geçiren Trabzon takımının kazanmak için şartlandığını biliyorduk.Güçlü bir takım olduğunu düşündüğümüz Trabzon maçına çok ciddihazırlandık. Rakip beklediğimiz gibi maçı hiç bırakmadı. Ancaközellikle hızlı oyun avantajımızı iyi kullanarak maçı kazandık.

Türkiye Kupası ilk maçında Mersin Hentbol ile zorlu bir müsabaka oynadık. Bu müsabakadan da galibiyet ile ayrılmak takımımızda moralleri yükseltti. Takımımız maç oynadıkça form kazanıyor  ve her geçen gün yükselişimiz devam ediyor.

Önümüzdeki hafta zorlu bir Niğde deplasmanı bizi bekliyor. Şimdiyalnızca bu maçı düşünüyoruz. Her takımı olduğu gibi Niğde takımınıdaciddiye alarak ve saygı duyarak hazırlanıyoruz. Her maça final olarakbakıyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme