Mızrakçı, Merzifon’a bir döndü tam döndü!

Fotoğraf: Ekrem Özsoy
Erkekler Süper Lig’de Trabzonspor’u 35-32 yenen Merzifon Belediyespor’un antrenörü Murat Mızrakçı, oyuncularının tecrübeli bir takıma karşı özellikle savunmada inanılmaz mücadele göstererek maçı kazandıklarını söyledi.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi’ne 1,5 yıllık aranın ardından Merzifon Belediyesi Hentbol Spor Kulübü ile geri dönüş yapan tecrübeli teknik adam, kısa sürede takımını toparladı ve ligde takımının mücadeleci ve savaşan bir takım olmasını sağladı.

Süper Ligi’n ikinci haftasında Karadeniz Fırtınası karşısında iyi bir ortaya koyan ekibinin galibiyeti sonrası  açıklamalarda bulunan teknik adam şunları söyledi:

“Trabzonspor ligin en köklü kulüplerinden biri, şehir olarak da spor kültürü bulunan bir şehir. Trabzonspor maçı gerçekten çok zor oldu. Trabzonspor iyi bir kadro yapmış. Bizde son iki gün sakatlıklar ve hastalıklar ile uğraştık. Bütün yaşadığımız sıkıntılara rağmen maçta çok üst düzey bir performans gösterdik. Kalecimiz Yağız, sakat sakat oynadı ve diğer takım arkadaşlarıyla birlikte çok üst düzey bir performans göstererek galibiyette önemli rol oynadılar”dedi.

Haber

“TAKIM OLUYORUZ”
Mızrakçı devam eden açıklamalarında, “Takım olma yolunda çok hızlı ilerliyoruz. Takım içindeki arkadaşlık ortamı sahaya özellikle bugün iyi yansıdı ve taraftarımız önündeki ilk lig maçını kazandık. Ligdeki hedefimiz doğrultusunda, ligdeki en ciddi rakiplerimizden biri olan Trabzonspor’dan 2 puan aldığımız için mutluyum. Bu galibiyet Merzifon’dan bizi desteklemeye gelen maç boyu susmayan taraftarımıza armağan olsun”dedi.

Bakmadan Geçme