Morouen Selmi , Serik Belediyespor’da

Serik Belediyespor Hentbol Takımı’na, Tunuslu Milli Hentbolcu Morouen Selmi transfer edildi.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık hentbol takımını güçlendirmek için yönetimin teklifi değerlendirdiklerini belirterek, “Tunuslu Milli Oyuncu Merdan Selmi’nin soyadının benzerliği nedeniyle artık kendisine Selim diye hitap edeceğiz. Gücümüze güç katması için Serik Belediyespor Hentbol Takımımıza transfer ettik. Takımımıza hayırlı olsun” dedi. Başkan Ramazan Çalık’ın kardeşi Necmettin Çalık’ın desteğiyle transfer edilen Selmi’nin imzaları yeni belediye binasındaki makamda düzenlenen törenle atıldı.

Antrenör Hakan Gündüz, hedeflerinin 1’inci lige çıkmak olduğunu belirterek, “Hentbol takımımızda ki 16, 17 yaşlarındaki çocuklarımız çok iyi durumda ancak fiziki güç bakımından yetersiz kalınıyor. Onlara ağabeylik yapabilecek ve önceden de tanıdığımız olan 26 yaşındaki Morouen Selmi’yi transferi ile gücümüze güç katmayı düşündük. Necmettin Çalık hocamız da yardımcı oldu. İlerde alt yapımızı güçlendirerek kendi çocuklarımızı da hazırlayacağız” dedi.

Transfere sponsorluk yapan Necmettin Çalık ise, “Gençlerimizin spora yönelmesine önem veriyoruz. Bu anlamda hentbol takımızın da güçlenmesine katkı koymak istedik” şeklinde konuştu.

İHA

Bakmadan Geçme