Mudanya 8. Mütareke Hentbol Turnuvası Sona Erdi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde düzenlenen 8. Geleneksel Mütareke Spor Oyunları Hentbol Turnuvası sona erdi.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen 8. Geleneksel Mütareke SporOyunları Hentbol Turnuvası sona erdi. Küçüklerde İzmir SeferihasarBelediyespor, büyüklerde ise Mudanya Polisgücüspor Spor Kulübü takımlarışampiyon oldu.

Mudanya’da düzenlenen 8. Geleneksel MütarekeSpor Oyunları Hentbol Turnuvası sona erdi. Büyüklerde Bursa Nilüfersporkulübünü yenerek şampiyon olan Mudanya Polis Gücü Hentbol TakımıAntrenörü Hüsamettin Güner, "Sezonu şampiyonlukla açtık. Mütareketurnuvasında 5. kez şampiyonluğa ulaştık. Her yıl olduğu gibi bu yıldahedeflerimizde şampiyonluklar var. Alt yapımızla sporcu potansiyeliolarak başaracak güce sahibimiz" dedi.

8. Mütareke HentbolTurnuvasına küçüklerde İzmir Seferihisar Belediye Spor Kulübü, BursaMeltem Spor Kulübü, Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübü, Mudanya PolisGücü Spor Kulübü, büyüklerde ise Mudanya Polisgücü ve NilüferBelediyespor Kulüpleri katılım gösterdi. Küçüklerde İzmir SeferihasarBelediyespor, büyüklerde ise Mudanya Polisgücüspor Spor Kulübü takımlarışampiyon oldu.

Turnuvadaki müsabakaların sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupları verilerek topluca hatır fotoğrafı çekildiler.

Bakmadan Geçme