Mudanya’nın İlk Galibiyeti İzmir’de

Bayanlar 2.Lig B Grubunda mücadele eden Mudanyaspor galibiyet serisi peşinde.

Altyapılarda devamlı olarak mücadele eden , sezon başı 1.lig hedefi ile yola çıkan Mudanyaspor 2.Lig B grubunda 3.hafta sonunda ilk galibiyeti elde etti.

Ligin ilk hafta maçında Türközü Spor Kulübüne 20-18 , ikinci hafta Polatl Belediyespor’a kendi evinde 21-28 yenilen Mudanyaspor ligin 3.haftasnda Urla Belediyespor’a patladı. Urla Belediyespor’u 19-25 yenen Bursa temsilcisi Ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Evka-4 Spor Salonunda iyi bir mücadele sonucunda galibiyet elde eden Mudanya’lı sporcular ilk galibiyeti elde ederek, galibiyet serisi yakalayacaklarından eminler.

Mudanyaspor antrenörü Ali Karayörük Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, "Ekibimiz yıllardır altyapılarda tüm gücüyle mücadele edeiyor.Bu sene de hedefi büyüterek yola çıktık. Kadromuzda Osmangazi Belediyespor , Genç Uşakspor ve Muratpaşa Belediyespor’dan   sporcuları dahil ettik. Alttan gelen çok sayıda sporcumuzla hedeflerimize ilerlemek istiyoruz. Mudanyaspor oluşumunda bize desteklerini esirgemeyen başta Kulüp Başkanımız Rüştü Cozlanı , Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz, Türkiye Taşıyıcılar Koorperatif Başkan Vekili Hikmet İlhan’a çok teşekkür ederiz. Onların desteği ile başarılı olacağımızı düşünüyorum. İlçemizde Spor adına sürekli ileri doğru ilerleyen bir takım kimliğine sahiplen ve başarılı olmak istiyoruz"dedi.


 
Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme