Mudanyaspor Yönetimi Hentbolcular ile Biraraya Geldi

Mudanyaspor Yönetim Kurulu, Profesyonel 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden, hentbol takımıyla tanışarak milli takıma seçilen sporcularını tebrik etti.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türk Yılmaz’ınkatılımıyla geçen tanışmada programında Antrenörler Öznur Tekin ve AliKarayörük, yönetim kurulu üyelerine tek tek sporcularını tanıtarakfaaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karayörük, U-15yıldızlar milli takımına seçilerek 17 Haziran günü Hırvatistan’dakimilli takım kampına katılacak olan 1999 doğumlu Yaren Berfe Güler’iyönetime tanıştırmasının ardından, Sedanur Koç, Kardelen Deniz ve EmireSultan Aktaş’ı tanıttı,

Milli takımaseçilen sporcuları tebrik edip kendilerine başarılar dileyen Türkyılmaz,"Mudanya’yı en iyi şekilde milli takımda temsil edeceğinizden hiçkuşkum yok. Takım olarak ligdeki performansınızı takdir ediyorum,gelecek sezon yeni yönetiminiz ve belediyemiz desteğiyle daha fazlabaşarılara imza atacağınızı biliyorum. Bu yıl geniş kapsamlıdüşündüğümüz Mütareke kutlamalarında mutlaka hentbol turnuvasınıngerçekleştirilmesini istiyorum" dedi.

Mudanyaspor Kulüp Başkanı Rüştü Cozlan ise, böylesine bir takımın yöneticisi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bakmadan Geçme