Müdür Çelik , Rize Temsilcisini Ağırladı

Aksaray ilinde düzenlenen 1.lige Yükselme Yarı Final Play Off müsabakalarında başarı gösteren Rize Karadeniz Spor Kulübü sporcuları ve teknik heyeti İl Müdürü Mustafa ÇELİK'i makamında ziyaret ettiler.

İl Müdürü Mustafa ÇELİK sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek “Çalışmalarımızın ve emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum.Yaş ortalaması çok genç olan Karadeniz spor kulübü hentbolcularımızın 2. Ligde ki mücadelesi ve azimleri gerçekten övgüye değer. Böylesi bir başarının alınması Rize Hentbol’ü ve altyapı adına önemli bir adım olduğu kanaatindeyim. İnanıyorum ki 14-16 Mart’ta Ankara’da katılacakları müsabakada sporcularımız bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Kulübümüzün değerli yöneticilerine,takımın teknik sorumlularına ve sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber

Ziyarete Hentbol İl Temsilcisi Fevzi NEBİOĞLU’da refakat etti. Fevzi NEBİOĞLU yaptığı açıklamasında Hentbol sporuna verdiği desteklerden dolayı İl Müdürümüz Mustafa ÇELİK nezdinde tüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesine teşekkür ediyorum dedi. 

Haber

Bakmadan Geçme