Müfit Arın: “Bir kupa daha kazanmak istiyoruz”

Hentbol Erkekler Süper Kupa Finalinde yarın(pazar) Beykoz Belediyesi Spor Kulübü ile karşılacak Beşiktaş Aygaz’da hazırlıklar tamamlandı.

HENTBOLHABER.NET – Süper Kupa Finali öncesi Beşiktaş Aygaz’da Baş Antrenör Müfit Arın, Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Arın, Beşiktaş Aygaz olarak bir kupayı daha müzelerine dahil etmek istediklerini belirtti. Arın devam eden açıklamalarında, “Beşiktaş camiası olarak her zaman en iyisini yapmaya çalışacağız. Yarın Türkiye Liglerinde ilk resmi müsabakamıza çıkacağız. Her iki takım için önemli bir müsabaka, kazanmak istiyoruz. Beykoz’da kazanmak isteyecek. Centilmence mücadele etmek, fair-play ruhunu bozmadan müsabakayı izlemeye gelenlere güzellikleri yansıtmak çok önemli. Müzemize bir kupa daha dahil etmek istiyoruz. İyi olan kazansın. Hem Beykoz Belediyesi Spor Kulübüne, hem de hakem ve gözlemcilerimize başarılar dilerim” dedi.

Beşiktaş Aygaz ile Beykoz Belediyesi SK, 22 Eylül Pazar Günü Saat:13.00’de İstanbul Müzahir Sille Spor Kompleksi’nde karşılaşacak, müsabaka TRT Spor’da canlı yayında olacak.

Bakmadan Geçme