Müfit Arın Hedefi Belirledi

Hentbolde Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 3. grupta yer alan ve 6 Eylül Cumartesi günü Norveç’in Haslum HK takımıyla deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş Mogaz, gruplara kalmayı hedefliyor.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı takımınantrenörü Müfit Arın, hedeflerinin her zaman ilkleri başarmak olduğunubelirterek, "İlk maçı kazanmak ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmak içinelimizden geleni yapacağız" dedi.

Beşiktaş’ın adını Avrupa’dagururla duyurmak istediklerini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Zor birtakım ile oynayacağız. Koşan, mücadele eden bir rakip ile mücadeleedeceğiz" diye konuştu.

Maç eksikleri bulunduğunu vurgulayan Arın, şunları söyledi:

"Doboj’daturnuvaya katıldık ama 8-10 maç oynamamız sezon öncesi hazırlıkaçısından çok daha iyi olurdu. Şu an takımımızda David Rasic dışındasakat oyuncumuz bulunmuyor. Ramazan, ufak bir sakatlıktan çıktı, maçeksiği var ama takımdaki yerini alacak. Yeni bir takım oluşturduk.Kalemizden dağıttığımız toplarla maçın son anına kadar savunmada vehücumda etkili olmak ve maçı kazanmak istiyoruz."

Bakmadan Geçme