Müfit Arın: “Profesyonel olamadık”

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Müfit Arın, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ederek, hentbol camiasının hayalini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Arın, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Celje Pivovarna Lasko’ya 30-24 yenilmelerinin ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın belirli bir süreye kadar iyi oynadığını belirterek, Şampiyonlar Ligi’nde güçlü ekiplerin mücadele ettiğini belirtti.

Rakiplerinin geçmiş yıllarda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun bulunduğunu anımsatan Arın, şöyle devam etti:

“Bu ekiple ve diğer takımlarla bu şekilde mücadele etmek başarıdır. Hentbol camiasının hayalini Beşiktaş Mogaz olarak gerçekleştirdik ve bu ligde bu takımı mücadele ettiriyoruz. Biz de galibiyetler almak istiyoruz ama lig oynuyorsunuz. Her türlü sonucu alabilirsiniz. Yabancı oyuncuların uyum sorunu var mı? Gelen her yabancı oyuncunun uyum problemi vardır. Bugün en büyük şanssızlığımız profesyonel olamadık.” 

Karşılaşmada gerektiği kadar rotasyon yapamadıklarını anlatan Arın, bu nedenle oyuncuları yeterince dinlendiremediğini bildirdi.

Arın, yorgunluk arttıkça atış gücünün de azaldığını belirterek, takımın eksikliklerini maç oynayarak düzelteceklerini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme