Müfit Arın: “Tecrübe kazandıkça kendimizi geliştirdik”

Beşiktaş Mogaz HT antrenörü Müfit Arın, Orlen Wisla Plock mücadelesi öncesinde Hentbolhaber.Net muhabiri Aycan Ay’a açıklamalarda bulundu.

AYCAN AY / HENTBOLHABER.NET – Orlen Wisla Plock maçı Beşiktaş Mogaz’ın PPD Zagreb galibiyetinden sonra oynayacağı ilk maç. Hem PPD Zagreb galibiyeti hem de cumartesi günü oynanacak Orlen Wisla Plock maçı hakkında Müfit Arın’ın düşünceleri şöyle:

“Galibiyetler her zaman güzeldir, takıma motivasyon, mutluluk ve heyecan verir. Velux EHF Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız ilk maç olan RK Celje Pivovarna Lasko maçı hariç, her maçta iyi oynayan bir Beşiktaş Mogaz vardı, ama maçların sonunu getiremiyorduk. Avrupa’nın en iyi takımlarının olduğu çok zor bir grupta oynuyoruz. Ama bu ligde var olmaya çalışıyoruz ve en iyi performansı sergilemek için mücadele ediyoruz. Tecrübe kazandıkça kendimizi geliştirdik.

Birkaç sakat oyuncumuzun olması haricinde moral ve motivasyonumuz yerinde, Orlen Wisla Plock, Velux EHF Şampiyonlar Ligi’nin sürpriz ekiplerinden ama biz galip gelmek istiyoruz. Beşiktaş Mogaz rakiplerine karşı farklı mağlup olan değil, iyi mücadele eden bir takım. Galibiyetlerimiz, başarılarımız zamanla artacak. Cumartesi günü Polonya’da da iyi savunma yapmayı ve iyi goller atmayı hedefliyoruz.




Bakmadan Geçme