Müfit Arın: “Türkiye’de hentbol oynandığını göstermek istiyoruz!”

Müfit Arın, Beşiktaş Aygaz’ın yarın (20 Ekim) saat 19.45'te Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde Magdeburg ile karşılaşacağı müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Aygaz, yarın (20 Ekim) saat 19.45’te Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde Magdeburg ile karşılaşacak. Müsabaka, TRT Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Müsabaka ile ilgili olarak Başantrenör Müfit Arın açıklamalarda bulundu.

Arın, “Hentbol liglerini kıyasladığımızda Bundesliga ve Türkiye Süper Ligi arasında çok büyük fark var. Ekonomisi, seyircisi, popülaritesi onların bizden çok daha önde. Biz elimizden geleni yapıp Türkiye’de de hentbol oynandığını göstermek istiyoruz. Magdeburg’a karşı tam takım çıkmak isterdik ama ne yazık ki eksik çıkacağız. Elimizden gelen mücadeleyi göstermeye çalışacağız ama tabi ki işimiz çok zor” dedi.

NOT: Ramazan Döne, Doğukan Keser, Austris Tuminskis ve Ozan Arifoğlu, sakatlıkları sebebiyle Josip Buljubasic ise Covid-19 PCR testi pozitif sonuçlandığı için karşılaşmada görev yapamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Hugo Lima’nın durumu ise maç saati belli olacak.

Bakmadan Geçme