Müfit Arın ve İbrahim Demir konuştu

Beşiktaş Mogaz antrenörü Müfit Arın ve takım kaptanı İbrahim Demir, Maliye Milli Piyango mücadelesi sonrasında Beşiktaş internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Müfit Arın yapmış olduğu açıklamada, “İlk etapta oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Gerçekten gönülden ve isteyerek mücadele ediyorlar. Bu bizim için çok önemli. Sakatlarımız var ama bunlar çok önemli sakatlıklar değil. Moralimiz, keyfimiz biraz daha yükseldiği vakit Beşiktaş çok daha farklı olacak, çok daha güzel şeyler yapacak. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sezon sonuna kadar bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi.
 
İbrahim Demir: ‘Hedeflerimize yavaş yavaş ilerliyoruz’
 
İbrahim Demir yapmış olduğu açıklamada ise şunları söyledi: “İkinci yarının ikinci maçıydı. Yavaş yavaş form tutmaya başladık. Daha iyi hentbol oynamaya başladık. Elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yavaş yavaş ilerliyoruz. Şimdi önümüzde önemli bir deplasman var. Amasya’da Amasya Taşova YİBO ile oynayacağız. Ardından da bir Şampiyonlar Ligi mücadelesi var. Özellikle Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçında tüm taraftarlarımızı tribünlere bekliyorum. Güzel bir maç olacak. Onlara güzel bir maç seyrettirme niyetindeyiz. Umarım tribünlerde dolu olur.”




Bakmadan Geçme