Muhteşem galibiyetle çeyrek final geldi

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, EHF Kupası C Grubu liderlik maçında Danimarka temsilcisi Viborg HK ile karşılaştı.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan liderlik ve bir üst tura çıkmak için kritik müsabakadan temsilcimiz 28:15 galip ayrıldı.

Müsabakaya temsilcimiz hızlı başladı. Üst üste Maric ve Serpil İskerderoğlu ile goller bulan temsilcimiz ilk 10 dakikayı 5:3 önde geçti. Kalede Anca’nın 7metre ve karşı karşıya pozisyonlarda kurtarışları temsilcimizin ilk devrede skor avantajını lehine çevirmesini sağladı. 15.dakika 7:4, 20 dakika ise 10:5 Kastamonu’nun Amazonlarının üstünlüğü ile geçildi. İlk devrenin son dakikalarında skor avantajı ile rahatlayan temsilcimiz, Anca’nın kurtarışları ve merkezden atılan goller ile rahatladı ve ilk yarıyı 13:6 önde tamamladı.

Soyunma odasına rahat giden temsilcimiz ikinci devreye savunmada başladı. Viborg’un 7metre atışını kaleci Anca muhteşem kurtardı ve hücuma çıkan temsilcimiz ikinci yarıda ki ilk golü atan taraf oldu. 40. dakika temsilcimizin 18:8 üstünlüğü ile geçildi. Salonu dolduran taraftarların desteğini arkasına alan temsilcimiz aradaki farkı açmaya devam etti. Müsabakanın son 10 dakikasına 26:12 üstün giren Kastamonu Belediyesi GSK oldu. Müsabakanın son dakikasında temsilcimizde kaleye Nenezic geçti ve üst üste kurtarışlara imza attı. Müsabaka sonucunda temsilcimiz salondan 28:15 galip ayrıldı ve EHF Kupası’nda Çeyrek Finale çıktı.

Detaylar yakında…

Bakmadan Geçme