“Muhteşem İkili” iş başında

Beşiktaş’ın Sağ Oyun Kurucuları Ozan Arifoğlu ve Ramazan Döne, Şampiyonlar Ligi’nin gündemine oturdu.

Fulya Öktem / HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi (VELUX EHF CL) B Grubu’ndaki son karşılaşmada  mağlup olsa da oynadığı güzel oyunun yankıları devam ediyor.

Beşiktaş Mogaz HT, 11 Şubat Çarşamba günü Almanya’da Flens Arena’da son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu SG Flensburg-Handewitt ile VELUX EHF CL B Grubu’nda 9. maçını oynadı. Devler Ligi’nde her maçta performansını yükselten siyah beyazlılar Almanya’daki mücadelede parmak ısırtan bir performans gösterdi.

Şampiyonlar Ligi’nin resmi haber mecrası Beşiktaş Mogaz HT’nin Sağ Oyun Kurucuları Ömer Ozan Arifoğlu ve Ramazan Döne’nin rakiplerini şaşkına çeviren şık gollerini “Beşiktaş’ın çılgın şovu” başlığıyla manşete taşıdı.

Beşiktaş’ın olduğu kadar milli takımın da vazgeçilmez oyuncuları olan Ramazan ve Ozan’ın “Erderhanın İninde”  yaptığı şovu izlemek için aşağıdaki fotoğrafa tıklayınız…

Haber

 

Ozan Arifoğlu ve Ramazan Döne’ye bu goller için asist yapan ise Beşiktaş Mogaz’ın Hırvat yıldızı Ivan Nincevic. Ünlü Sol Kanat, Hırvat milli takımı ile Ocak ayında Katar’da düzenlenen 24. Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası’nda mücadele etti.

 

FLENS ARENA’YI SÜLEYMAN SEBA SPOR SALONU YAPTILAR
Beşiktaş Mogaz HT, dillere destan taraftarının desteğini Almanya’da da arkasına aldı. Beşiktaş Deutschland isimli taraftar grubu Flens Arena’yı 60 dakika boyunca siyah beyaz sesleriyle inletti.

 

Haber

Bakmadan Geçme