Muhteşem Seyircinin Sonucu ARDEŞEN

Ardeşen Gençlik Antrenörü Durak : ” Çok zor bir rakip karşısında seyircinin desteği ile kazandık ” dedi.

Bayanlar Hentbol Avrupa Challenge Kupası 4. turunda, Sırbistantemsilcisi Naisa Nis’i iki maç sonunda eleyerek çeyrek finalekalanArdeşen Gençlik’in antrenörü Hüsnü Kemal Durak, " Çok zor bir rakipkarşısında seyircinin desteği ile kazandık " dedi.

Durak, maçınardından yaptığı açıklamada, ilk karşılaşmanın ardından bu maçın çokdaha zor geçeceğini vurguladığını belirterek, " İlk maçta çok iyioynayarak bir avantaj sağlamıştık. İkinci maçta daha zor olacağınıbiliyorduk. Takımın geriye düştüğü anlarda seyirci bizi ayakta tuttu.Çok zor bir rakip karşısında seyircinin desteği ile kazandık " diyekonuştu.

Sevinçlerini seyirciyle paylaştıklarını ifade eden Durak ," Bu enerji, bu potansiyel olduğu müddetçe hedefimizi büyüteceğiz.Önümüzde çok daha iyi maçlar var. Bu coşku olduğu müddetçe bizimdesorumluluğumuz artıyor. İnşallah başarılarımızın başlangıcı olur "ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Perihan Topaloğlu ise ilkmaçtaki 5 sayılık farkın avantajını kullandıklarını kaydederek, " Hakedilmiş bir sonuç. Hak ederek üst tura çıkmanın sevincini yaşıyoruz.Seyircinin desteğiyle ilk 8 takım arasına kalmanın sevincini yaşıyoruz.Artık çeyrek finali düşünüyoruz. Bu seyirci desteği ile çok daha iyiişler yapacağımıza inanıyorum " değerlendirmesinde bulundu.

Bakmadan Geçme