Müjdat Özcan: 'Maçın başından sonuna kadar kimin galip geleceği belli değildi'

Müjdat Özcan: 'Maçın başından sonuna kadar kimin galip geleceği belli değildi'

Tuğba Akkesen/ hentbolhaber.net

Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunda 15.haftada İzmir Büyükşehir Belediyesi takımı, evinde Köyceğiz Belediye takımını ağırladı. Oldukça çekişmeli ve heyecan dolu geçen maçın ilk devresini misafir takım 15-18 önde tamamladı. İkinci yarıya daha odaklı başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü maçı 34-33 skor ile kazandı.

“Maçın başından sonuna kadar kimin galip geleceği belli değildi”

İzmir takımının deneyimli antrenörü Müjdat Özcan maç sonunda hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu. Özcan’ın açıklamaları şu şekildedir: “Köyceğiz maçı bizim için oldukça önemliydi. Köyceğiz çok iyi bir takım. Özellikle devre arasındaki transferleri ile güçlü bir rakip. Başa baş bir mücadele geçti. Maçın başından sonuna kadar kimin galip geleceği belli değildi. Son 10 saniyede bir fırsat elde ettik. Tolga Özbahar’ın elde ettiği gol ile maçtan galip geldik.”

Müjdat Özcan, 28.03.2023 tarihinde oynayacak oldukları Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübü maçı hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Özcan’ın son olarak değerlendirmeleri şu şekilde oldu: “Beşiktaş, şu an çok güçlü bir takım. Devre arasında transfer ettikleri oyuncuları da takıma çok iyi adapte oldu. Türkiye Kupasını da kazandıkları için şu anda çok iyi havadalar. Zor bir maç olacak. Maçın başından sonuna kadar mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz.”

 

Bakmadan Geçme