Murat Enç, Göztepe’den Rize Güneysuspor’a transfer oldu

Erkekler Süper ligi’nde Göztepeli Murat Enç, Rize Güneysuspor’a transfer oldu.

HENTBOLHABER.NET – 6 Yıldır Profesyonel olarak Göztepe forması giyen ve sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Murat Enç, Göztepe’den ayrılarak karadeniz ekibinin yolunu tuttu.

Sağ kanat pozisyonunda oynayan ve Göztepe forması ile 17 gole imza atan 1996 doğumlu oyuncu, Güneysuspor’un başarısı için ter dökecek.

Murat Enç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Göztepe ailesine teşekkür etti.

“Bugüne kadar emeği olan hocalarıma , yöneticilerime herkese çok teşekkür ediyorum . Herkesin bilmesini isterim ki Allah’a şükür hiç formama ihanet etmedim , ettirmedim‘. 6 yıldır profesyonel olarak oynadığım Göztepe Spor Kulubü Yöneticilerine, kardeşlerime, abi ve ablalarıma yanımda olduklarını hissettirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Sizler benim Ailemsiniz hiç bir zaman unutmayın ki sizleri çok seviyorum güzel ailem.”

View this post on Instagram

Bugüne kadar emeği olan hocalarıma , yöneticilerime herkese çok teşekkür ediyorum . Herkesin bilmesini isterim ki Allah’a şükür hiç formama ihanet etmedim , ettirmedim‘. 6 yıldır profesyonelolarakoynadığımGöztepe Spor KulubüYöneticilerine, kardeşlerime,abi ve ablalarıma yanımda olduklarını hissettirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Sizler benim Ailemsinizhiç bir zaman unutmayın ki sizleri çok seviyorumgüzel [email protected] @gozgoztv@goztepeuniforce @goztepecomofficial @goztepetv @goztepe.medya @goztepe10line @goztepekadingucleri @goztepeforever @goztepebestelerii @goztepelilercom @goztepeultras @eyvahgoztepelilerdaha niceleri ..

A post shared by Murat Enç (@muratenc5) on

Bakmadan Geçme