Murat Eskici’ye kupayı hediye ettiler

Hentbol Kadınlar 2.Lig Play-Off müsabakalarından lider çıkan ve gelecek sezon Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK teknik heyeti ve sporcular, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’ye kupayı hediye ettiler.

HENTBOLHABER.NET – İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Hentbol Kadınlar 2.Lig Play-Off müsabakalarından lider çıkan ve gelecek sezon Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK teknik heyeti ve sporcularını ağırladı.

Ankara’da gerçekleştirilen Play-Off müsabakalarından Play-Off şampiyonu olarak çıkan oyuncular, Murat Eskici’ye kupayı hediye ettiler.

Haber

Murat Eskici, elde edilen bu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ve elde edilen bu başarı ile yüklerinin daha da arttığını dile getirdi.

Eskici, “Ankara’da Play-Off müsabakalarına gelmek istedim. Hatta Mehmet Bey bana da yazdı. Ancak Ankara’da programımız o kadar çok yoğun geçti ki, Sayın Bakanımızla toplantılar yaptık. Ne yazık ki katılım gerçekleştiremedim. Maçın heyecanını orada gördüm, hissettim, yaşadım ama yanınıza  gelip izleyemedim. Bundan dolayı hakkınızı helal edin. Dualarımız sizinle idi. Kazanan siz oldunuz.  Kazanan Türk sporu oldu. Kazanan İzmir gençliği oldu. Bundan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. İşin gerçeği, şöyle bir ayrı mutluluğu var. İzmir’e geldiğimde kendi kulübümüzün olduğunu, kendi sporcularımızın olduğunu öğrendim. Bu beni ayrıca mutlu etti. Hocamızı arayıp tebrik ettim. başarılar diledim. Kulüp yönetiminde değişiklikler yaptık. Değişimler sonrası ihtiyaçları gidermek için imkanlar dahilinde çalışmalar yaptık. Gidip gelmeniz, konaklamanıza yönelik olarak elimizden geldiğince çalışmalar yaptık. Sonuç olarak bu başarı geldi. Bu başarıdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Hepinizi gözlerinden öpüyorum arkadaşlar. Durmak yok, koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Eskici, sporcular ile devam eden konuşmalarında, “Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, sayın bakanımızın vizyonunda Türk sporuna ve İzmir gençliğine hizmet için gayret gösteriyoruz, göstereceğiz. Tabiki bunu tek başıma değil, ekip arkadaşlarım ile en iyisini yapmak için çaba göstereceğiz. Sizlerin başarılarına ortak olmak, sizleri desteklemek için elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız” dedi.

Anne – kız kupa sevincini paylaştılar

İzgem’de altyapı antrenörü olarak görev yapmakta olan Nilüfer Poyraz ve takımda oynayan kızı Nehir Naz Poyraz, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile sevinçlerini paylaştılar. Takımda antrenör olan Nilüfer Poyraz, kızı Nehir Naz’ın oyuncu olarak başarısı ile de ayrıca gurur duyduğunu dile getirdi.

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, “Evet arkadaşlar sporun güzelliğini burada tekrar bahsedelim. Anne-Kız spor yapıyor. Aslında sayın bakanımızın vermiş olduğun talimatta diyor ki “Annelere spor yaptırın” Anne spor yaparsa kızda spor yapar. Anne antrenör, kızı sporcu kupayı getiriyorlar. Her yerde herkese nasip olacak bir şey değil. Ben bundan dolayı sizi ve kızınızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Nilüfer Poyraz ise, “Bende Milli sporcu idim, atandım. Kendimi örnek gösteriyorum çocuklarıma, öğrencilerime. İnşallah bundan sonra daha güzel işler beraber yapacağız” dedi.

 

Haber

Bunlarda ilginizi çekebilir:

İzgem’de büyük sevinç

Hentbol’un En’lerini sizlerin oyları belirliyor

Bakmadan Geçme