Murat Kılıç'tan 'Süper Lig'de İlk Maç Değerlendirmesi

Kırşehir Belediye GSK Antrenörü Murat Kılıç, Hentbol Kadınlar Süper Lig ilk haftasındaki 28-31'lik Yenimahalle Belediyespor mağlubiyetini değerlendirdi.

Kırşehir Belediye GSK Antrenörü Murat Kılıç, Hentbol Kadınlar Süper Lig ilk haftasındaki 28-31’lik Yenimahalle Belediyespor mağlubiyetini değerlendirdi. Süper Lig’de ilk maçlarını oynadıklarını hatırlatan Kılıç; “Eksiklerimizi gördük. Giderme yönünde çalışmalar yapacağız” dedi.

Kılıç’ın açıklamaları şöyle: “Süper Lig’e yeni çıktık. Transferlerimiz de tam olarak yapılmadı. Yine de ilk yarı 1 sayı farkla kapandı. İkinci yarı kadro derinliğimiz olmamasından dolayı, yorgunluğa da bağlı olarak oyundan düştük ancak 3 sayı farkla mağlup olduk.”

‘Mücadelemiz İyi Sinyaller Veriyor’

Kılıç: “Beklediğimizin üstünde oyun oynadık. Sümeyye gibi yeni katılan, Yeşim gibi uzun süre idman yapmadan takıma dahil olan oyuncularımız oldu. Çok birlikte çalışamadık ama kısa vadede karşılığını gördük. İyi mücadele ettik. Mücadelemiz gelecek adına iyi sinyaller veriyor.”

‘Eksiklerimizi Gördük’

Kılıç son olarak; “Süper Lig, 1. Lig gibi değil. Daha üst düzey oyun var. Eksiklerimizi gördük. Giderme yönünde çalışmalar yapacağız. Bir kaleci, bir oyun kurucu da alırsak ligde kalıcı olup daha güzel maçlar çıkarabiliriz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme