Murat Mızrakçı: “Hedef maçlarımızdan bir tanesiydi”

Üsküdar Belediyespor Başantrenörü Murat Mızrakçı konuştu: 'Ligi, bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz'

TUĞBA AKKESEN/ HENTBOLHABER.NET –   Kadınlar Hentbol Süper Ligi, 20.Haftası’nda Üsküdar Bld. Spor Kulübü ile Ego Spor Kulübü karşılaştı. Maçın ilk devresi 19-12 Üsküdar Bld. Spor Kulübü’nün üstünlüğü ile geçerken, maç sonunda da ev sahibi takım Üsküdar Bld. 36-30 skor ile maçı kazanarak kendi evinden mutlu ayrılan taraf oldu.

Hentbolhaber.net’e düşüncelerini aktaran Üsküdar Bld. Spor Kulübü Antrenörü Murat Mızrakçı, “Ego Spor maçı, bizim hedef maçlarımızdan bir tanesiydi. Ligi en iyi bitirme iddiamız sürüyor. Takım olarak hedef maçlarımızı kazanmaya odaklandık. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar istekli ve kazanmaya odaklıydılar.  Maçta genç oyuncularımızı oynatma fırsatını yakaladık. Genç sporcularımız da çok iyi mücadele sergilediler.”

Üsküdar Bld. Spor Kulübü Antrenörü Mızrakçı, oynayacak oldukları bir sonraki maç olan İzmir B.Bld. Spor Kulübü karşılaşmasına da hazır olduklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde noktaladı.

“İzmir maçı bizim için çok önemli. Ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirme hedefimizi tekrarlıyorum. Ligde, beşincilik sıralamasında yer alabilmemiz için İzmir ya da Konyaaltı maçlarından muhakkak puan almayı amaçlıyoruz. Maça iyi hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda oynayacağız, rakibimizin gücünü bilerek sahaya çıkacağız.”

 

Bakmadan Geçme