Murat Mızrakçı: 'Ligi, bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz'

Kadınlar Hentbol Süper Ligi, 19.Haftası'nda Üsküdar Bld. Spor Kulübü ile Tekirdağ Bld. Spor Kulübü Marmara Ereğlisi İlçe Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi ve müsabakadan Üsküdar Belediyespor galip ayrıldı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Tekirdağspor’u 28-30 mağlup eden Üsküdar Belediyespor’da Başantrenör Murat Mızrakçı, Hentbolhaber.Net’e haftalık değerlendirmelerde bulundu.

Mızrakçı, “İlk olarak tüm hentbol severlerin geçmiş Ramazan Bayramını kutlarım. Tekirdağ Spor Kulübü maçın stresli kısmını yaşadı. Maçı kazanmayı çok istediler. Tekirdağ Spor Kulübü’nün küme düşme potasında olmaları, bu maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını gösteriyordu.  Biz, maça çok iyi başlayamadık. Hücumda çok iyi olamadık. Maçın yaklaşık 20 dakikasına yakın kısmını eksik oynadık. Maçın ilerleyen kısımlarında ağırlığımızı koyduk ve maçı kazanmasını bildik. İyi bir mücadele oynandı. Tekirdağ Spor Kulübü’nü de tebrik etmek istiyorum.”dedi.

“Ligde ilk 5 hedefimiz”

Mızrakçı devam eden açıklamalarında, “Ligde, ilk beş sıralaması içerisinde olmak istiyoruz. Bu iddiamızı korumak istiyoruz. İyi bir galibiyet kazandık. Ligi, bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz.” dedi.

Üsküdar Bld. Spor Kulübü Antrenörü Mızrakçı, oynayacak oldukları bir sonraki maç olan Ego Spor karşılaşmasına da hazır olduklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde noktaladı.

“Takım, Ego Spor maçına hazır. Takımın morali de gayet yerinde. Hedef maçlarımız bizim Tekirdağ Spor ve Ego Spor maçı. Bir maçımızı kazandık, Ego Spor maçını da kazandığımız takdirde İzmir maçına odaklanacağız. ”

Bakmadan Geçme