Muratpaşa 3’te 3 Yaptı

Sezon hazırlıklarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyespor, Muratpaşa Belediyesi ile oynadığı ikinci hazırlık maçında 29-24 mağlup oldu.

Muratpaşa Belediyespor, iki gün  içinde İzmir’de oynamış olduğu üç müsabakanın üçünden de galip ayrılayarak hafta sonu oynayacakları Hentbol Bayanlar Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu Sercodak Dalfsen maçına iyi bir hazırlık yapmış oldu.

Bu akşam  Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını da konuktakım 12-16 önde tamamlarken, baştan sona başa baş geçen karşılaşmadanAntalya ekibi 29-24 galip ayrıldı.

Muratpaşa Belediyespor , İzmir’deki ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 29-30 , Bu sabahki ikinci maçında Konak Belediyepor’u 25-42  ve son maçında bu akşamda galip ayrılayarak üç galibiyet ile Antalya’ya dönüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyespor – Muratpaşa Belediyespor : 24-29

Celal Atik Spor Salonu

Hakemler: Ömer Atalay, Ahmet Kurtoğlu

İzmir Büyükşehir Belediyespor:  Berna , Esra , Kübra, Özlem(1) , Aslı(5) , Sibel , Şeyma(1) , Burcu(1) , Fatma(2) , Seda ,Gonca(3) , Esin(2) , Yasemin(1) ,Yağmur(4) , Yasemin Güler(4)

Antrenör : Celal Gençoğlu

Muratpaşa Belediyespor : Derya , Fatma , Yasemin(6) , Serpil(4) , Betül(7) , Didem(4) , İrem(1) , Meral , Katerina(2) , Ceren(4) , Çağla(1) , Gülsüm

Antrenör: Birol Ünsal

İlk Yarı :
12-16

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Bakmadan Geçme