Muratpaşa Ardeşen maçında liderlik istiyor

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal: “Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, lider durumda.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde ilk 2 maçını kazanan MuratpaşaBelediyesi, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü maçını da kazanarak üçte üçyapmayı hedefliyor.

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal,yaptığı açıklamada, 5 oyuncularının A Milli Takım’da, 2 oyuncusununMakedonya ve 1 oyuncusunun Ukrayna Milli Takımı’nda olmasından dolayıArdeşen Gençlik ve Spor Kulübü hazırlıklarının verimli olmadığınısöyledi.

Milli oyuncuların dönmesiyle bu hafta takım olarakantrenman yapma şansı bulduklarını ifade eden Ünsal, hazırlıklarınsıkıntısız bir şekilde devam ettiğini dile getirdi.

Ünsal, cezalıve sakat oyuncularının bulunmadığını belirterek, "Sahamızdakarşılaşacağımız Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, lider durumda. Biz deaverajla ikinci sıradayız. Liderin belirleneceği çekişmeli birkarşılaşma bizleri bekliyor" diye konuştu.

Ardeşen takımının bu yıl en az kendileri kadar iyi kadrolarıbulunduğunu vurgulayan Ünsal, şampiyonlukta iddialı 4 takımdan biriolduğunu ifade etti.

Ünsal, geçen yılın şampiyonu olmalarındandolayı Ardeşen ekibinin hırslı bir oyun ortaya koyacağını düşündüğünükaydederek, "Antalya’nın yüz akıyız. Taraftarlarımızı bu önemlikarşılaşmada yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

MuratpaşaBelediyesi ile Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü arasındaki maç, 19 EkimPazar günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda saat 15.00’te yapılacak.

 

Bakmadan Geçme