Muratpaşa avantaj için Almanya yolcusu

EHF Kupası Çeyrek Final ilk maçında pazar günü Alman ekibi Buxtehuder SV ile karşılaşacak olan Muratpaşa, Almanya’da kampa giriyor.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda (EHF Cup) İspanyol Balonmano Bera Bera’yı eleyerek çeyrek finale yükselen Muratpaşa Belediye Spor Kulübü yarın (06.03.2014 Cuma) EHF Kupası’ndaki güçlü rakibi Buxtehuder Sportverein (Buxtehuder SV) karşılaşması için Hamburg’a gidecek.

Hamburg’da Türkiye saatiyle 19:00’da ilk antrenmanını yapacak olan Muratpaşa Belediye SK, Cumartesi 16:00’daki ikinci antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

“ZORLU BİR KARŞILAŞMA”
Spor Toto Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında dün Kastamonu Belediyesi SK’yı 36-27 mağlup eden son üç yılın Süper Lig şampiyonu ekip, Türkiye’de EHF Kupası’nda çeyrek finale yükselmeyi başaran ilk kadın takımı olarak Almanya’ya moralli gidiyor. Almanya deplasmanından avantajlı bir sonuçla dönmeyi hedefleyen Muratpaşa’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Muratpaşa Belediye SK Teknik Direktörü Birol Ünsal, Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Buxtehuder SV’nin Avrupa tecrübesi bulunduğu belirterek, “Rakibimiz 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında EHF Kupası’nda final oynamış bir ekip. Almanya’da oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacağız” dedi.

Bakmadan Geçme