Muratpaşa Belediyesi SK seri galibiyetler peşinde

Ligin ilk üç haftasını galibiyetle tamamlayan Muratpaşa Belediyespor, cumartesi günü kendi evinde Sivas Belediyespor Kulübü'nü konuk edecek.

Kadınlar Süper Ligi’ne hızlı bir başlangıç yaparak ilk üç haftayı yenilgisiz tamamlayan Muratpaşa Belediyespor, bu hafta kendi evinde Sivas Belediyespor Kulübü’nü ağırlayacak.

Ligde tek galibiyeti bulunan Sivas Belediyespor ile cumartesi günü saat 15.00’te Süleyman Evcilmen Spor salonunda karşı karşıya gelecek olan Muratpaşa, hazırlıklarını Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Lige oldukça iyi hazırlandıklarını ve ilk üç haftada üç galibiyet kazandıklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, “Düşündüklerimizi ligin üç haftasında rakiplerimize karşı uyguladık. Takımımızın form grafiği her geçen gün yükseliyor. Oyuncularımızın, Milli takım kamplarına gitmelerinden dolayı hep birlikte çalışma imkanı yakalayamadık. Takım halinde çalışmalara bugün başlayacağız. Hedefimiz yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmektir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme