Muratpaşa Belediyespor 9 farkla galip

TÜRKİYE Bayanlar Hentbol Süper Ligi 6’ncı haftasında Muratpaşa Belediye Spor Kulübü, Üsküdar Belediyespor Kulübü’nü 40-31 yendi.

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi 6’ncı haftasında Muratpaşa Belediye Spor Kulübü, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaştı. Ligde üçüncü sırada yer alan Muratpaşa Belediye ile 8’inci sıradaki Üsküdar Belediyesi arasında oynanan maç, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda yapıldı.

Muratpaşa Belediye, Atatürk fotoğrafı bulunan ve arkasında ‘unutmadık, unutturmayacağız’ yazılı siyah tişörtle salona çıktı. Maç öncesi gerçekleştirilen törende bir Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kadınlar liginde en iyi takım seçilen Muratpaşa Belediyespor ile en iyi antrenör Birol Ünsal, en iyi sağ oyun kurucu Olga Lauik ve en iyi kaleci unvanını alan Sevilay İmamoğlu Öcal’a kupalarını verdi.

Karşılaşmada etkili oynayan Muratpaşa Belediyesi ilk yarıda farkı 8 sayıya kadar yükseltti. Karşılaşmanın ilk yarısı 21-14 Muratpaşa Belediyesi üstünlüğüyle sona erdi.İkinci yarıya hızlı başlayan Muratpaşa Belediyesi skor farkını korudu. Karşılaşmada Muratpaşa Belediye Spor Kulübü, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nü 40-31 mağlup etti. 

Bakmadan Geçme