Muratpaşa Belediyespor – Yalıkavakspor maçı öncesi açıklamalar

Hentbol EHF Avrupa Kupası Son 16 Tur’u rövanş karşılaşmasında Muratpaşa Belediyespor, Yalıkavak Spor Kulübü’nü konuk edecek.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar EHF Avrupa Kupası Son 16 Tur’u rövanş karşılaşmasında Muratpaşa Belediyesi SK, Yalıkavak Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

Tur’un ilk maçında 39-20 mağlup olan Paşa’nın Melekleri, Denizin Kızları’na karşı bir hikayeyi gerçekleştirmek isteyecek.

Ev sahibi Muratpaşa Belediyespor’un yeni teknik adamı Kadir Ayar, “Öncelikle sporcularımın ve ekibimin ilk müsabakada göstermiş oldukları mücadeleden ötürü hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Pazar gününe gelirsek yeni bir maç, yeni bir heyecan, hiç oynanmamış bir 60 dakika.  Tur’un ilk maçında  yaptığımız mücadelenin daha iyisini yaparak, az hata ile sonuca gidip iyi bir skor elde etmek istiyoruz.

Yalıkavak ile  Muratpaşa iki güzide ve iyi ilişkiler içinde olan iki kulüp. Rövanş maçında da fair-play kuralları içerisinde iyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Her iki takıma şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Antalya’ya avantajlı skor ile gelen Yalıkavak Spor Kulübü’nde Başantrenör Kıvanç Özcan ise, “İlk maçta ki oyunumuzu ve sahaya yansıttığımız enerjiyi tekrarlayıp son 8 takımın arasına ismimizi yazdırmak istiyoruz. Elde ettiğimiz avantajı düşünmeden oynamamız gerektiğini sporcularımız biliyor . Onların ortaya koyduğu mücadele ve takım ruhu bizleri çok mutlu ediyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi bir hentbol oynayıp kulübümüzün adını Avrupa’da da duyurmak istiyoruz. Kazanan hentbol olması dileğiyle her iki takım adına da güzel bir maç dilerim” dedi.

Muratpaşa Belediyespor ile Yalıkavak Spor Kulübü arasında ki müsabaka 17 Ocak Pazar günü Saat:15.00’de oynanacak.

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: “Her şey hayal etmekle başlar”

 

Bakmadan Geçme