Muratpaşa Bld. Spor Kulübü 20.Yılında

Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, kuruluşunun 20'nci yıldönümünü muhteşem bir geceyle kutladı.

Türkiye Cumhuriyet’inin bölünmez bütünlüğü için şehitlerimiz için  eğlence düzenlenmeyen geceye yağlı güreş , kadın hentbol, bal futbol, kadın futbol ve cimnastik sporcuları ve antrenörler katıldı.

Gece spor kulübünün sinevizyon gösterisi ile başladı. 2015 yılı başarılarının yer aldığı sinevizyon gösterisinde özellikle 654. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Başpehlivanlığı kazanan Orhan Okulu ayakta alkışlandı.

KAPTANLARDAN TEŞEKKÜR
Branş kaptanları gecede konuşma yaparken, kaptan Sevilay İmamoğlu Öcal, “Belediye başkanımız ve kulüp yönetimimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Özgür Karagöz, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ümit Uysal’a Atatürk tablosu hediye ederken, Başkan Uysal’da Karagöz’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. 

İMZALI TOPLAR HEDİYE EDİLDİ
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Kulüp Başkanı Özgür Karagöz,  Antrenör Birol Ünsal’a imzaladıkları hentbol topunu gecenin anısına yönelik imzalayarak hediye etti. Sporcular, antrenörler ve yöneticilerin katıldığı kutlama gecesi Onuncu Yıl marşının hep birlikte okunmasıyla sona erdi.

UYSAL: “SAĞLIK İÇİN SPOR GEREKLİ”
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Spor insanların sağlığı için gerekli. İnsanlar sağlıklı yaşamak için spor yapıyorlar. Hayatlarını anlamlı kılmak için ayrıca spor yapıp, sanatla uğraşıyorlar. Ülkemizde spor faaliyetleri tamamen çocuklarımızın heveslerinden ibarettir. Çünkü bizim maalesef okullarımızda yapılan spor sadece üniversiteye hazırlık amaçlıdır. Sporu yaşamın bir parçası haline getirememiş bir ülke durumundayız. Oysa spor yaşamın hayatı anlamlı kılan bir parçasıdır. İnsanın endorfin sağladığı kanıtlanmıştır. Çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırmamız gerekiyor” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme