Muratpaşa Çifte Zafer Peşinde

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, geçen sezon olduğu gibi bu sezon sonunda da Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğu yaşamak istediklerini söyledi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Muratpaşa Belediyesi AntrenörüBirol Ünsal, geçen sezon olduğu gibi yine Türkiye Kupası ve Süper Ligşampiyonluğunu kazanmak istediklerini söyledi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, Çankaya Belediyesi ANKAgibi güçlü ve iyiHaber oyunculardan kurulu bir takımı mağlup ettikleri içinmutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın genelinde oyuna hakim olduklarını, maçın beklediklerigibi geçtiğini ve istedikleri 2 puanı aldıklarını dile getiren Ünsal,"Karşılaşmada iyi savunma yaptık, hücumlarımızdan da gol atarak döndük.Oyuncularımı yürekten kutluyorum, iyi bir mücadele sergilediler. Ligdeve kupada yolumuza namağlup bir şekilde devam ediyoruz" dedi.

Ünsal, deplasmanda yapacakları zorlu Üsküdar Belediyesi maçı öncesibu galibiyetin takım için moral olduğunu vurgulayarak, "ÜsküdarBelediyesi maçında da tek hedefimiz galibiyet olacak. Güçlü bir takımakarşı deplasmanda oynayacağız. Oyuncularım kazanmak için ellerindengelene mücadeleyi, oyunu ortaya koyacaktır" diye konuştu.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde hedeflerine emin adımlarlailerlediklerini belirten Ünsal, "Geçen sezon olduğu gibi yine TürkiyeKupası ve Süper Lig şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz. ÇankayaBelediyesi ANKA maçını unutup, ara vermeden deplasmanda oynayacağımızzorlu Üsküdar Belediyesi maçına hazırlanacağız" dedi.

Ünsal, bundan sonra oynayacakları maçların telafisi olmayacağını ve kritik bir sürece girdiklerine dikkati çekti.

Bakmadan Geçme