Muratpaşa evinde güldü!

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde Muratpaşa Belediyesi, sahasında Ardeşenspor’u 27-25 mağlup etti. Maçın ardından antrenörler açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından açıklama yapan Rize Ardeşen Spor Teknik Direktörü HüsnüKemal Durak, ikinci devrede iyi bir oyun sergilediklerini fakatMuratpaşa Belediyespor’un köklü bir takım olduğu için daha iyioynadığını söyledi. Teknik direktör Durak, "İlk devrede sahanın hakimiMuratpaşa Belediyespordu. İkinci devrede ise biz biraz daha istekli vearzulu oynadık. Muratpaşa belediyesi köklü deneyimli bir takım. Genişbir kadrosu var. Saygı gösteriyoruz rakibimize ve biz bunu bilerekgeldik. Muratpaşa’ya başarılarının devamını dilerim" dedi.

Muratpaşa Belediyespor Teknik Direktörü Birol Ünsal ise kazandıklarıiçin mutlu olduklarını belirterek, oynanan maçın Avrupa seviyelerindeolmadığını kaydetti.

Bu şekilde oynamaya devam ettikleri sürece bir yere varılmayacağınıifade eden Ünsal, "Öncelikle kazandığımız için mutluyum. Ardeşenspor çokmücadele etti. Kazanmayı çok istediler. Geçen haftalarda Avrupa’da maçyaptık. Hentbol oralarda bu şekilde oynanmıyor. Bu şekilde hentboloynandığı sürece kendi aramızda eğleniriz. Böyle kör dövüşüyle bir yerevarılmaz" şeklinde konuştu.

Haber Ajansları

Bakmadan Geçme