Muratpaşa, Galibiyet ile Dönmek İstiyor

Hentbol Bayanlar Süper Ligin İkinci Haftasında Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, İzmir Konak Belediyesi ile karşılaşacak.

 Son iki sezonun Bayanlar Hentbol Süper Lig Şampiyonu Muratpaşa Belediyespor,  22 Eylül Pazar günü deplasmanda İzmir Konak Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. 

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal yaptığı açıklamada, Bayanlar Hentbol Süper Ligi’ne sahasında Çankaya Belediyesi ANKA’yı farklı yenerek başladıklarını söyledi. Ligde lider olduklarını, İzmir Konak Belediyesi’nin ise ikinci sırada yer aldığını ifade eden Uysal, "İki takım ligde ilk maçını kazandı. İzmir’e kazanmak için gidiyoruz, kazanabileceğimiz bir maç. Yasemin ve Ceren’in hafif sakatlıkları var ama kazanacağımızı düşünüyorum" dedi. 

Ünsal, Antalya’daki son idmanı yarın yapacaklarını belirterek, takımın 22 Eylül’de maç için günübirlik İzmir’e gidip geleceğini bildirdi. 

Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Müsabakada, Manisa bölgesinden Sami Aytaç ve Cihan Yılmaz hakem ikilisi görev alacak.

Bakmadan Geçme