Muratpaşa “PAŞA”lar Gibi

Bayanlar Süper Liginde haftanın en önemli müsabakalarından biri Antalya’da oynandı.

Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Muratpaşa Belediyespor , Kastamonu Belediyespor’u ağırladı.

Müsabakaya etkili başlayan ve hücumda etkili olan Muratpaşa idi. İlk dakikalarda yeni transferleri ile oyuna ağırlığını koyan , Kastamonu Belediyespor’un savunmada ki açıklığını iyi değerlendiren Muratpaşa Belediyespor, İlk yarıyı 24-15 gibi farklı skorla önde bitirdi.

İlk yarı her iki takımda hucüma yönelik oynayınca , savunmada az etkili olunca 39 gol gibi yüksek skor kaçınılmaz oldu.

Muratpaşa Belediyespor’un, yeni transferleri Maja Koznjak ve Nataliya Kotsina  ile takımda savunma anlamında canlılık ve hareket kazandığı, kaleci Sevilay’ın da kalede devleştiği bir ilk yarı oldu.

İkinci yarıya ise Kastamonu Belediyespor savunmada biraz daha iyi oynayarak başlasada, Muratpaşa’nın pivot mevkiinde istediği oyunu oynaması ve 9metre üzerinden de dış şutörlerinin sonuca gitmesi farkın kapanmamasına ve daha da açılmasına sebeb oldu.  Müsabaka da 41-29 gibi farklı bir skorla bitti.

LİGDE 9.cu GALİBİYET

Muratpaşa Belediyespor, Kastamonu Belediyespor galibiyetiyle ligde oynadığı 11 maçta 9’ncu galibiyetine imza atmış oldu. Paşa’nın melekleri 18 puanla puan cetvelindeki ikinci sıradaki yerini korudu.

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, Kastamonu’ya karşı her iki devrede de oyun disiplininden kopmadan mücadele ettiklerini belirterek, “Oyuncularım verdiğim görevleri yerine getirdiler. Oyuncularımı kutluyorum. Ligin ikinci yarısını namağlup tamamlayıp şampiyon olmak istiyoruz” dedi

 

Bakmadan Geçme