Muratpaşa yarı final için geri sayımda

Kadın hentbolunun güçlü temsilcilerinden Muratpaşa Belediye SK, Alman rakibi karşısında evinde tur arayışında. Antalya ekibi bu önemli maçta tribünlerin desteğini bekliyor.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’ndaki temsilcimiz (EHF Cup) Muratpaşa Belediye Spor Kulübü çeyrek final ikinci maçında Cumartesi günü 15:00’de Alman Buxtehuder SV ekibini ağılayacak.

TUR İÇİN FARKLI KAZANMAYA İHTİYAÇ VAR
Kadınlar EHF Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Muratpaşa Belediye SK 14 Mart Cumartesi günü tarihi bir karşılaşmaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta sonunda Almanya’da oynanan çeyrek finalin ilk ayağında Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Buxtehuder Sportverein’e (Buxtehuder SV) 31-25 mağlup olan temsilcimiz, yarın Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda saat 15:00’de rakibini konuk edecek. Sporseverlerin ücretsiz olarak izleyeceği karşılaşmayı Bulgar hakem ikilisi Georgi Doychinov ile Yulian Goretsov yönetecek.

YARI FİNALE YÜKSELEN İLK TAKIM OLABİLECEK Mİ?
Muratpaşa Belediye SK, rakibini 7 farkla mağlup ederse ya da 25 golden daha az atmasını sağlayıp 6 golle mağlup ederse EHF Kupası’nda yarı finale yükselen ilk Türk takımı olacak. Antalya ekibi bu maçta milli kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal’dan ve skorerleri Sol Oyun Kurucu Diğdem Hoşgör, Sağ Oyun Kurucu Olga Laiuk ve Sağ Kanat Gülsüm Güleçyüz’den skora büyük katkı bekliyor. Hoşgör ve Laiuk ilk maçta 6’şar gol, Güleçyüz ise 5 gol kaydetmişti.

TRİBÜNLERİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ
Son üç yılın Süper Lig şampiyonu bu kritik karşılaşmada tribünde sporseverlerin desteğini bekliyor. İlk maçını bilinçli ve bir o kadar da tutkulu hentbol taraftarları önünde oynayan Muratpaşa ekibi, karşılaşmanın ilk yarısını önde kapatsa da ikinci devrede tribünlerin baskısını yoğun şekilde hissederek gerilmiş ve karşılaşmayı farklı kaybetmişti. Ülkemizi Avrupa’nın en popüler kadın sporu dalında temsil eden Muratpaşa Belediye SK oyuncularının bu önemli maçta taraftar desteğine ihtiyacı var. Antalya ekibinin yıldızları da hafta içinde Hentbolhaber.Net’e yaptıkları açıklamalarda sporseverleri destek için tribünlere çağırmışlardı.

MURATPAŞA BELEDİYESİ SK KADROSU
Nur Ceren Akgün
Fatma Ay
Buse Ayaz
Dushica Gjorgjievska
Gülsüm Güleçyüz
Halise Güneş
Diğdem Hoşgör
Sevilay İmamoğlu Öcal
Keziban Kabak
İrem Köseler
Ferah Koloman
Nataliya Kotsina
Maja Koznjak
Olga Laiuk
Çigdem Özcan
Martina Pavic
Esin Sağdıç
Duygu Sara Şahin
Fetane Uzunlar
Tanja Vuckovic

BUXTEHUDER SV KADROSU
Ulrika Ågren
Natalie Axmann
Emily  Bölk
Randy Bülau
Stefanie de Beer
Marcella Deen
Lone Fischer
Julia Gronemann
Friederike Gubernatis
Maxi Hayn
Rieke Lotta Heinrich
Julia Herbst
Isabell Klein
Antje Lenz
Melissa Luschnat
Stefanie Melbeck
Jessica Oldenburg
Liljana Pingel
Jana Podpolinski
Paula Prior
Lea Rühter
Lynn Schneider
Laura Schultze
Franziska Stöver
Josephine Techert
Lena Zelmel

Bakmadan Geçme