Muratpaşa yine iddialı

Sezonu 24 Temmuz’da açacak olan Muratpaşa BSK’da transfer çalışmaları devam ediyor. İşte Antrenör Birol Ünsal’ın sezon öncesi açıklamaları…

HENTBOLHABER.NET – 2011 ve 2012’de Kadınlar EHF Challenge Kupası’nda final oynayan, geride bıraktığımız szon da EHF Kupası’nda yarı final oynayarak ülkemizi temsil eden Muratpaşa BSK, bu sezon EHF Kupası’nda Litvanya ekibi ACME-Zalgiris Kaunas ile eşleşti.

Yeni sezon hazırlıklarının 24 Temmuz’da başlayacağını ve transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Muratpaşa BSK Antrenörü Birol Ünsal; “Epey zamandır getirdiğimiz yabancı oyuncuları bizim gibi Avrupa kupalarında mücadele eden rakiplerimiz oldukça yüksek tekliflerle kadrolarına katıyor. İmkanları en iyi kulüpler de dahil olmak üzere ileriye dönük plan yapılamayan hentbolumuzda altyapıdan gelen oyunculara da yer açılamıyor. Biz artık Türk oyunculara ağırlık veren bir ekip olarak anılacağız” dedi.

Ünsal; “Liselerde Dünya Şampiyonu olan Doğa Koleji’nin 8 oyuncusunu kadromuza kattık. Bu sezon sahaya Sevilay, Gülsüm gibi beş altı tecrübeli oyuncu ve Ayşe, Büşra, İrem gibi gençlerle çıkacağız. Anltalya’da artık kenarda oturan yabancı oyuncu olmayacak. Kadromuzu netleştirdikten sonra hem lige hem Avrupa’ya odaklanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme