Muratpaşa yüzümüzü güldürdü

Kadınlar EHF Kupasındaki temsilcimiz Muratpaşa BSK, 2. tura yükseldi.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar EHF Kupası 1. Tur ikinci ayağında Litvanya’nın Zalgiris Kaunas takımını 25:24  mağlup eden Muratpaşa BSK 2. Tura yükseldi.

Deplasmanda oynadığı ilk maçı 27:30 kazananan temsilcimiz toplamda 51:55 ile tur atlayan taraf oldu.

Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanan mücadelenin ilk yarısı Litvanya temsilcisinin 10:12 üstünlüğüyle geçildi.

DİĞDEM’DEN 10 GOL

Maçın en skorer ismi 10 gol ile Muratpaşa Sol Oyun Kurucusu Diğdem Hoşgör Binboğa oldu. Zalgiris Kaunas’ın en skorer oyuncusu ise 7 gol ile Pivot Audinga Kniubaite oldu.

Haber

“MURATPAŞA HENTBOLDA TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR”

Bu sezon genç bir kadro ile mücadele ettiklerini belirten Muratpaşa Teknik Direktörü Birol Ünsal; “Genç oyuncularımız Avrupa kupalarında ilk defa mücadele etti. Onlara olan güvenimi boşa çıkarmadılar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Dünya şehri Antalya’yı Avrupa’da temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Muratpaşa Belediyesi hentbolda Türkiye’nin geleceğidir. Avrupa’daki başarılarımıza bir yenisini daha ekledik” diye konuştu.

Karşılaşmayı izleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal maç sonrası sahaya inerek oyuncuları tebrik etti. Maçı tribünden 200 taraftar takip etti.

Bakmadan Geçme