Muratpaşa’da Şampiyonlar Ligi Heyecanı

Hentbol Bayanlar Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turunda Muratpaşa Belediyespor, Hollanda'nın Sercodak Dalfsen takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal: ” Bu yıl Antalya'yı, Avrupa'da ve Süper lig'de en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”dedi.

Muratpaşa Belediyespor’un yeni transferleri, antremanlardaki hırslarıylagöz doldurdu. Yeni transferler Betül Yılmaz, Yasemin Şahin, KaterynaChumak, Çağla Yılmaz, Derya Tınkaoğlu ve Gülsüm Güleçyüzperformanslarıyla ilerisi için ümit verdi.

Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu müsabakasında Hollanda’nın SERCODAK Dalfsen takımı ile karşılaşacak olan Muratpaşa Belediyespor,  her iki karşılaşmayı da  Antalya Süleyman Evcilmen Spor ve Sergi Salonunda oynayacak. 1.Eleme Turu ilk müsabakası 31 Ağustos Cumartesi günü 17.00 de oynanacak iken , rövanş müsabakası bir gün sonra aynı saat ve aynı spor salonunda tekrar oynanacak.

Muratpaşa Belediyespor bu  turu geçmesi halinde 2.tur eleme grubunda mücadele edecek. Bu grupta rakipleri ise Romanya’dan HCM Baia Mare , Danimarka’dan Viborg HK  ve Team Tvis Holstebro olacak.

Bakmadan Geçme