Muratpaşa’da Veda Etti

Bayanlar Hentbol Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Rövanş maçı için Muratpaşa Belediyespor ile Hollanda'nın Sercodak Dalfsen takımları karşı karşıya geldi.

Dünkü ilk maçda Sercodak Halfsen   Muratpaşa Belediyesini 34-31mağlup etmişti.Bu karşılaşmanın rövanşına ise Muratpaşa Belediyesi kesin galibiyet isteğiyle çıktı.

Süleyman Evcilmen Spor  Salonu’nda  saat17:00’da başlayan karşılaşmanın  ilk yarısı Sercodak  Dalfsen ‘ingolüyle başladı.Hızlı ataklarıyla gol bulan Sercodak Dalfsen’lioyuncular sert savunmalarıylada Muratpaşa’nın oyun kurmasını engellemeyeçalıştı . 10.dakika da skor 3-7 olurken  Sercodak Dalfsen farkı iyiceaçmaya başladı. Fakat  15. Dakikaya gelinirken, seyircinin yoğuntezahüratlarıyla birlikte, muratpaşa’da skoru 7-8 e getirdi. 18. Dakikadaberaberliği  Serpil’in golüyle yakalayan Muratpaşa, Dalfsen’in 7 metreatışını gole çevirmesine rağmen mücadeleyi hiç bırakmadı. Karşılıklıhızlı hücum gollerinin yaşandığı mücadelenin 25. Dakikasına ise 11-13Dalfsen’in üstünlüğüyle girdi. 7metre atışını değerlendiremeyenMuratpaşa Belediyespor son dakika golününde hakemlerce sayılmamasıüzerine ilk yarıyı 12-15 mağlup kapattı.

İkinci yarı aradaki farkı kapatmak için oldukça hırslı başlayan Muratpaşa,Dalfsen’in sert savunmasıyla karşılaştı. Bu yüzden hatalı paslar yapmayabaşlayan Muratpaşa 35. Dakikaya 13-18 geride girdi. 40. dakika ise 7metre atışını gole çeviren Serpil skoru 16-21 yaptı. Sercodak Dalfsen’lioyuncuların sert savunma ve etkili hızlı oyunları Muratpaşa savunmasınıoldukça zorladı. Son 10 dakikaya girilirken fark 10 sayıya kadarçıktı. Oldukça sert savunma yapan Sercodak Dalfsen, Muratpaşanın oyunkurmasını engelledi. Konuk takımın kalecisinin de başarılı kurtarışlarıbu skorda etkili oldu. Oyun o kadar sertleşti ki 47. Dakikada her ikitakımda 4’er kişi kaldı. Hollanda takımının sert şutlarına engel olamayanMuratpaşa, bu karşılaşmayı 24-34 mağlup kapattı.   

 

Haber

Maçın Özeti : Antalyahentbol.Com
İbrahim Akgün

Bakmadan Geçme