Muratpaşa’dan gece şoku!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin en değerli ekiplerin Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, az önce yapmış olduğu açıklama ile şok etkisi yarattı.

HENTBOLHABER.NET – Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde çekilebileceğini veya genç takımla yoluna devam edeceğini paylaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada;

“Değerli komşularımız,

Antalya’mız şüphesiz Türkiye’mizin en önemli illerinden biridir. Antalya’mızın sporun değişik branşlarında en üst düzeyde temsili, sorumluluk sahiplerince hedeflenmelidir. Antalyalıların bütün spor branşlarında en nitelikli müsabakaları izleyebilmesi kentimizde yaşam kalitesi standardının bir parçası olmalıdır.

Muratpaşa Belediyespor bu yaklaşımdan hareketle yola çıkmış ve ülke olarak dünyada ön sıralarda yer aldığımız kadın voleybol branşında Türkiye birinci ligi takımlarından Çanakkale Çan Spor Kulübü’nün yarışma hakkını devralmıştır. Mutlak hedefimiz Sultanlar ligine yükselmektir. “Paşanın Sultanları” şampiyonluk hedefiyle Kadın voleybol birinci liginde oynayacaktır. Bu yıl Konyaaltı Belediyespor’un Kadın Hentbol Süper liginde yer almasıyla şehrimizin bu branştaki temsilinde herhangi bir eksiklik yaşanması söz konusu olmayacaktır. Kendilerini bütün kalbimizle destekliyoruz.

Muratpaşa Belediyespor’umuzun Kadın Hentbol Süper Ligindeki yarışma hakkının devredilmesi ya da tamamen gençlerle lige dahil olunması seçenekleri arasındaki tercihimizi önümüzdeki süreçte kamuoyuyla paylaşacağız…

Antalya’mıza hayırlı olsun.

Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu”

Bakmadan Geçme